KEHONKOOSTUMUS

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaukset testausasemalla suoritetaan bioimpendanssimenetelmällä, joka mittaa sähkönjohtavuutta kehossa. Mittaus perustuu heikkoon sähkövirtaan, joka mittaa nesteen eri kudosten vastusta, josta laskukaavojen avulla määritetään kehon rasva- ja lihasmassan määrä, sekä näiden jakautuminen kehossa.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KEHONKOOSTUMUKSEN TÄRKEYS

Säännöllinen kehonkoostumuksen arviointi on hyödyllistä, kun halutaan tietää tarkemmin yksilön ravitsemuksellista ja terveydellistä tilaa. Kehonkoostumuksen muutoksia on hyvä seurata esimerkiksi painonhallintainterventioiden aikana. Pelkkä painon seuranta ei usein riitä, sillä kehonkoostumuksessa voi tapahtua muutoksia, ilman että kehonpaino muuttuu. Kehonkoostumusmittaukset toimivat hyvänä työkaluna ravintotottumusten, motivoinnin, painonhallinnan sekä elämäntapamuutosten seurannassa.

MITTAUS

Testattava asettuu mittalaitteen päälle seisomaan ja pitää käsillä kiinni laitteen kahvasta, jonka jälkeen mittaus aloitetaan. Mittaus kestää 18 sekuntia, jonka jälkeen mitataan vielä vyötärönympärys ja arvioidaan päivittäinen aktiivisuustaso päivittäisen energiakulutuksen saamiseksi. Mittaustulokset ovat saatavilla heti testin jälkeen. Kehon neste ja elektrolyyttitasapaino vaikuttavat testitulokseen ja olisikin tärkeä, että mittausta edeltävä aika vakioidaan mahdollisimman tarkasti.

TULOKSET

asd

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Seca mBCA 515
25
00
  • Rasvaprosentti
  • Rasvaton massa
  • Lihasmassa
  • Sisäelinten ympäröivä rasva

VARAA AIKA MITTAUKSEEN

Alla olevasta linkistä pääset ajanvaraukseen