TIEDÄTKÖ MISSÄ KUNNOSSA OLET?

Kotkan testausasemalla voit kätevästi selvittää minkälaisessa fyysisessä kunnossa olet ja saada tärkeää tietoa harjoittelusi optimointiin.

KEHONKOOSTUMUS

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Kehonkoostumusmittauksessa määritetään kehon rasva- ja lihasmassan määrä, sekä näiden jakautuminen kehossa. Säännöllinen kehonkoostumuksen arviointi on hyödyllistä, kun halutaan tietää tarkemmin yksilön ravitsemuksellista ja terveydellistä tilaa.
Lue Lisää

KYNNYSMITTAUKSET

KYNNYSMITTAUKSET

Kynnysmittauksessa määritetään aerobinen sekä anaerobinen kynnys. Laktaattikynnykset ovat merkittävässä asemassa kestävyyssuorituskyvyn ja kehityksen seurannassa.
Lue Lisää

MAKSIMIVOIMA

MAKSIMI & KESTOVOIMA

Maksimaalinen voimantuotto voidaan mitata kätevästi kiihtyvyysanturilla perinteisissä voimaliikkeissä josta luodaan voimaprofiili tai perinteisin kestovoimaliikkein.
Lue Lisää

ASKEL & KÄVELYANALYYSI

2D ASKEL ANALYYSI

Juoksumatolla suoritettavalla kävely & juoksuanalyysillä saadaan teitoa askeleen eri vaiheiden symmetrisyydestä sekä puolieroista.
Lue Lisää

MAKSIMAALINEN HAPENOTTOKYKY

SUORA VAI EPÄSUORA TESTI?

Kestävyystestit ovat olennaisessa osassa suorituskyvyn kehityksen kannalta ja niistä saadaan tärkeää tietoa harjoittelun suunnitteluun ja toteutuksen seurantaan.
Lue Lisää

RÄJÄHTÄVÄ VOIMANTUOTTO

RÄJÄHTÄVÄ VOIMANTUOTTO

Räjähtävää voimantuottoa voidaan mitata erilaisin hyppytestein voimalevyllä sekä juoksutestein valokennoilla.
Lue Lisää

ANAEROBINEN TEHO

WINGATE & HYPPYTESTIT

Maksimaalinen anaerobinen tehontuotto mitataan 30 sekuntia kestävällä wingate testillä polkupyöräergometrillä tai 30-90 s kestävällä hyppysarjalla.
Lue Lisää

TASAPAINO

TASAPAINOTESTIT

Tasapainotestit suoritetaan rombergin 30 s tasapainotestillä tai yhden jalan huojuntatestinä.
Lue Lisää

TESTIPAKETIT

Testipaketilla saat kattavan tiedon ominasuuksistasi edullisempaan hintaan.

HINNASTO

Katso testiemme hinnasto

AJANVARAUS

Ota yhteyttä ajanvarauslomakkeella ja sovil itsellesi sopiva aika.

KOTKAN TESTAUSASEMA

Kotkan Steveco Areenalla sijaitseva Testausasema on Suomen ainoa kaupungin omistama laajamittainen kuntotestausasema.

Kotkan testauseasema on syntynyt Kotkan kaupungin sekä Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian yhteistyön tuloksena. Testausaseman palvelut on tarkoitettu niin kilpa- kuin kuntourheilijoille, kuntoutujille, yrityksille osaksi työterveyspalveluja ja kenelle tahansa, joka on kiinnostunut omasta kunnosta ja sen kehittämisestä.

Säännöllisen kuntotestauksen avulla voidaan edistää esimerkiksi työhyvinvointia, painonhallintaa sekä koululiikunnan tavoitteellistamista. Testausasema mahdollistaa myös yhteistyön ammattikorkeakoulussa.